top of page
Bostad-11_1.jpg

FASTIGHETSFÖRVALTNING

Det är enkelt att vara kund till oss på A&W Förvaltning AB. Vi är en liten modern organisation som alltid är lätt att nå och som gärna berättar öppet om hur vi arbetar, vi är alltid beredda att ändra oss när våra kunders verklighet förändras.

Vi är en trygg och flexibel helhetspartner som erbjuder ett brett utbud av förvaltningstjänster. Oavsett om det är den tekniska, ekonomiska eller administrativa förvaltning, så utför vi arbetet med stor servicekänsla. Låt oss tillsammans sätta ihop de tjänster som passar just er.

Problemfritt ägande

Vårt engagemang, goda relationer delar vi med oss av och förvaltar era fastigheter som det vore våra egna. Målsättningen med verksamheten är att skapa ett problemfritt ägande för bolaget eller personen som äger fastigheten.

Ring oss för ett förutsättningslöst samtal kring våra tjänster.

Ekonomisk förvaltning A&W.PNG

Ekonomisk förvaltning

När du anlitar oss för ekonomisk förvaltning så tar vi ett helhetsgrepp om fastighetens ekonomi. Det kan vara alltifrån löpande bokföring, hantera fakturor eller sätta upp optimerade budgetar.

Administrativ förvaltning.PNG

Administrativ förvaltning

Som administrativ förvaltare sköter vi kontakten med hyresgästerna. Vi hanterar tjänster som hyresaviseringar, kontraktsskrivning, kravhantering, upprättande av kontrakt med mera.

Lärkstigen 2 - Skövde.png

Teknisk förvaltning

A&W erbjuder tjänster inom teknisk förvaltning som bland annat innefattar skötsel, tillsyn och planerat underhåll av byggnaden. Där ingår även grönytor och trädgård.

bottom of page